BİTAY - İnternette Bitcoin ve Para Kazanma Siteleri

About

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Kasım 2019 Çarşamba

BİTAY

BİTAY BORSA
 Kimlik bilgilerini istiyor ondan sonra aktif hale getiriyor. Kazandığınız BTC ve diğer coinleri buraya çekebilir ve burdan da hesabınıza aktarabilirsiniz.

https://bitay.com/ref/A6D705AD Burdan kayıt olunuz.

Merhaba netteparakazanma okurları bu yazımızda sizlere daha piyasaya çok yeni olan ama etkileyici bir kripto para birimi ve borsası olan bitaydan bahsedecem.Detaylar yazının devamında bulabilirsiniz ayrıca yazının sonundaki kayıt linkine tıklayarak sizde yerinizi alabilirsiniz.

Nedir bu bitay ?

Bitay tamamen türk mühendisler tarafından en ince detayına kadar tasarlanan milli ve yerli olan hem yerel hemde global bir kripto şirketidir.

Neler var bu bitayda ?

Bitay hem kendi kripto birimi olan hemde borsa şeklinde kripto paralar satan bir platform (kendileri satmıyorlar sadece satıcı ile alıcıyı buluşturup komisyon alıyorlar).
Ayrıca gelecekteki cüzdanların ve pos cihazlarını yerini alacak bu sistemlerin temel şimdiden atılması gerçekten sevindirici.

Nedir Bu Kripto Cüzdan ?

Para birimlerin karışıklık geldikleri değerleri gerçek hayattaki cüzdan gibi online şekilde sağlayabileceğiniz sistem.

Peki bu sistemin gelecekteki önemi nedir?

Bu sistemi bir çok yerde göreceğiz çünkü gelecekte ne kağıt para nede kredi kartı kalacak ve herkez bu kripto para birimlerine geçmiş olacak.Hatta bu konuda maliye Bakanlığı'nın ciddi çalışmaları bulunmakta.

Kripto cüzdanlar güvenilir mi?

Bu sistem ilk 2009 bitcoin olarak önümüze çıktı herkes online para birimi olarak tanıdî ama aslında büyük bir olaya imza atılmıstı.Bu gelişme ile zincirleme koruma sistemi ile gelecekteki büyük bir değişme önderlik etti.Yani cüzdanki bilgiler bir çok sunucu tarafından saklanarak hacklenmesi zor bir hale getirilmiştir yani olabildigince güvenli hale getirilmiştir.

Dikkat bu bir yatırım tavsiyesi değildir.Kayıt olarak tüm sorumlulukları kabul etmiş olursunuz.

https://bitay.com/ref/A6D705AD Burdan kayıt olunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

SAYFALAR